Екскурсія учнів ОП "Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1" до Миколаївського національного аграрного університету

16 листопада 2023 р. до Миколаївського національного аграрного університету завітали вчителі та учні Опорного закладу "Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1" Кривоозерської селищної ради Миколаївської області. Екскурсія була організована кафедрою рослинництва та садово-паркового господарства за підтримки навчально-наукового центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися завідувач кафедри, професор Панфілова А. В. та керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І. М., які розповіли про особливості навчання за освітніми програмами в університеті та потребу аграрного сектору у фахівцях, які мають диплом Миколаївського національного аграрного університету. Про цікаве і насичення життя здобувачів вищої освіти у МНАУ розповіла заступник декана факультету культури і виховання Борисова-Ярига А. М. 

Під час зустрічі майбутні вступники ознайомилися із матеріально-технічною базою університету, відвідали бібліотеку, наукові лабораторії, а також мали змогу поспілкуватися із науково-педагогічними працівниками та студентами. Так, вчителі та учні Кривоозерщини завдяки деканові факультету агротехнологій, професору Дробітько А. В. поринули в цікавий світ агрономії, разом із заступником декана факультету менеджменту, доцентом Христенко О. А. мандрували туристичними стежками Миколаївщини та ознайомилися з можливостями спеціальностей факультету, щодо управління у різних галузях суспільного виробництва. Не менш цікавою була зустріч учасників екскурсії із заступником декана факультету ТВППТСБ, доцентом Каратєєвою О. І., яка розповіла про потреби нашої держави у випускниках факультету.

Щиро дякуємо керівництву Опорного закладу "Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1" Мержієвському Є. Ю. та завучу Музиченко Л. В. за сприяння в організації зустрічі з майбутніми абітурієнтами та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. А випускників закладу запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget