Практичне заняття здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Для здобувачів фахової передвищої  освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» викладачем  Вікторією  ТИШКЕВИЧ було організоване практичне заняття  в готельно-ресторанному комплексі «Асторія», що розташований у місті Миколаєві, на вулиці Нікольська, буд.7-а. 

У ході навчальної екскурсії  здобувачі  освіти мали можливість ознайомитися з особливостями організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Асторія», з роботою служби приймання та розміщення, оглянути номери різних категорії.Здобувачі мали можливість впевнитися у тому, що в готельно-ресторанному комплексі надаються всі додаткові послуги, що відповідають заявленій  категорії: тренажерний зал, приміщення сауни, конференц-зала та ін.  Родзинкою комплексу є наявність на території комплексу медичного стоматологічного центру, що дає можливість розвивати у нашому місті напрямок медичного туризму.

Крім того, під час навчальної екскурсії здобувачі освіти оглянули екстер’єри готелів, що розташовані в Заводському районі міста Миколаїв, а саме готель «ТУРИСТ», готель «Рейкарц РіверМиколаїв» ("Reikartz River Mykolaiv"), готель «ХЕЛЕН» (HELEN HOTEL). Здобувачі проаналізували особливості архітектурних форм будівель готелів, наявність необхідних функціональних зон (паркування, зручні під’їзні шляхи, облаштування центрального входу, вивіски з емблемою готелю тощо). Особливу увагу звертали на забезпечення вимог щодо доступності готелів для людей з особливими потребами, а саме наявності пандуса з поручнями, місця в зоні паркування, облаштування вхідних дверей тощо. 

Практичне заняття стало гарним поєднанням теоретичних і практичних умінь і навичок. Здобувачі мали можливість закріпити отримані знання та навіть оцінити відповідність готелів вимогам нормативних документів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget