Лекція зі стейкхолдерами на інженерно-енергетичному факультеті

20 листопада 2023 року на інженерно-енергетичному факультеті Миколаївського НАУ кандидатом технічних наук, доцентом Василем Грубанем було організовано лекцію зі стейкхолдерами з дисципліни «Новітні механізовані технології», для здобувачів вищої освіти IV курсу, яку провели представники Компанії NAT – сервісний  інженер Сергій Сікорський та Микола Кирилов. 

Сергій Сікорський розповів про технологію MZURI, яка спеціально  розроблена для засушливих умов та гарантує оптимальний посів у будь-яких кліматичних умовах. Сервісний інженер Микола Кирилов розповів про MZURI та чому вона має численні переваги для сільськогосподарських операцій, зокрема точність посіву, збереження вологи в ґрунті, зменшення ерозії, екологічна ефективність, максимальна продуктивність, універсальність, ефективність в умовах посухи, економія часу , ресурсів та палива.

Загалом, MZURI – це інноваційна та екологічно ефективна система, яка допомагає досягти високих результатів у вирощуванні сільськогосподарських культур і зберегти родючість ґрунту.

Такі лекції з провідними спеціалістами дають змогу здобувачам вищої освіти більш поглиблено вивчати дисципліну та застосовувати набуті знання на практиці. 




інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget