Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука»

21 листопада 2023 р. науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій та здобувачі вищої освіти СВО Магістр спеціальності 201 Агрономія прийняли участь у VІІI Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука». Організаторами конференції є Федерація органічного руху України спільно з  Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства», компанії «ЕТКО», а також ТОВ «БТУ-Центр». 
Метою конференції стало об’єднання зусиль галузевих підприємств та установ, наукових та освітніх закладів, інших зацікавлених у виробництві, переробці безпечної та якісної продукції, збереження та використання природних ресурсів, запровадження, удосконалення інноваційних органічних технологій в аграрній галузі, сприяння динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні.
В конференції прийняли участь більше 70-ти слухачів, серед яких були представники органів державної влади, керівники аграрних підприємств, науковці та здобувачі вищої освіти України.
Щиро дякуємо організаторам та доповідачам за цікаві та актуальні доповіді!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget