Участь у НПП кафедри рослинництва та СПГ у зустрічі щодо співпраці між Україною та ООН

24 листопада 2023 р. завідувачка кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, професорка Антоніна Панфілова та професор кафедри Євгеній Домарацький взяли участь у зустрічі присвяченій регіональній консультації щодо договору про співпрацю між Україною та ООН.

Основні питання, які вирішувалися під час зустрічі були присвячені стратегічним пріоритетам відновлення Миколаївської області, питанням демографічної стійкості, соціального захисту, інклюзивного економічного розвитку, соціальної згуртованості, «зеленого» енергозабезпечення та відновлення навколишнього середовища. Слід зазначити, що такі консультації є одним із етапів щодо договору про подальшу співпрацю між Україною та агенціями ООН.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася радник з питань партнерства Офісу постійного координатора ООН Марія Лемберг. Привітав учасників заходу також керівник Програми ООН з відновлення та розбудови миру Нільс Крістенсен, який зазначив, що організація і надалі підтримуватиме відбудову громад. Заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов у своєму виступі наголосив, що подібні заходи безумовно є необхідними, щоб допомагати нашим партнерам зрозуміти, яка саме допомога потрібна та як розподілити можливості. Поточний портфель заходів щодо підтримки та відновлення Миколаївської області було представлено агенціями ООН.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget