Практичне заняття з представником Південного офісу Державної аудиторської служби

У межах співпраці з Південним офісом Державної аудиторської служби заступник начальника відділу контролю у сфері закупівель Олександр Володимирович Шульга провів практичне заняття з особливостей моніторингу публічних закупівель та використання моніторингу як одного з засобів контролю у сфері публічних закупівель. До практичного заняття долучилися науково-практичні працівники кафедри обліку і оподаткування (професор Дубініна Марина Вікторівна, професор Замкова Ірина Володимирівна, доцент Чебан Юлія Юріївна, старший викладач Галкін Василь Васильович) та здобувачі вищої освіти (ОПП «Облік і оподаткування» освітнього ступеня «Магістр» та «Бакалавр» денної та заочної форм здобуття вищої освіти). 

Олександр Володимирович, вдало поєднуючи теоретичні аспекти та практичні приклади, висвітлив особливості моніторингу публічних закупівель; практичні аспекти його проведення та практичні складнощі, з якими стикаються аудитори. Для аудиторії презентувалися конкретні приклади та результати моніторингу. Студенти та науково-педагогічні працівники отримали змістовні відповіді на поставлені запитання щодо системи розрахункових платежів бюджетних організацій, аналітичних інструментів закупівель, практичної ситуації з роз’ясненням – моніторинг чи оскарження. 

Дякуємо керівництву Південного офісу державної аудиторської служби за плідну співпрацю, Олександру Володимировичу – за конструктивну співбесіду, приділений час та практичну і цікаву інформацію!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget