Співпраця з інститутом професійної освіти НАПН України, лабораторією електронних освітніх ресурсів

Професорка кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки, доктор педагогічних наук Ілона Бацуровська та доцент кафедри методики професійного навчання, кандидат економічних наук Вячеслав Курепін продовжують співпрацю з інститутом професійної освіти НАПН України, лабораторією електронних освітніх ресурсів.

17. листопада 2023 року вони взяли участь у вебінарі «Методика використання цифрових технологій», який організував інститут професійної освіти НАПН України, лабораторія електронних освітніх ресурсів.

Під час зустрічі Ілона Бацуровська та Вячеслав Курепін запропонували учасникам наукового зібрання доповідь «Тенденції інноваційного навчання в цифрову епоху».

Запрошені науковці, педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, навчально (науково) -методичних центрів професійно-технічної освіти обговорювали питання найбільш ефективних цифрових інструментів й платформ для викладання спеціальних дисциплін та методи їх інтеграції у освітній процес; розвиток критичного мислення та аналітичних здібностей у здобувачів освіти за допомогою цифрових технологій; підготовка здобувачів освіти до вимог сучасного ринку праці з використанням цифрових технологій тощо.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget