Профробота кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки з Херсонською багатопрофільною гімназією №20 імені Бориса Лавреньова

27 лютого 2023 р. відбулася онлайн-зустріч викладачів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки з учнями 11 класу та педагогічними працівниками Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова Херсонської міської ради.

Модератори зустрічі, завідувачка кафедри Ключник Альона та старша викладачка кафедри Анжела Гусенко, розповіли про переваги вступу та навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Величезну зацікавленість у абітурієнтів викликав виступ здобувачки вищої освіти гр. ПУА 3/1 Нехайчик Єлізавети, яка поділилася своїми враженнями від навчання в університеті.

Наприкінці зустрічі старша викладачка кафедри Анжела Гусенко запросила гімназистів взяти участь в інтерактивному заході Open Quiz «Знай свої права». Переможці гри отримали матеріальну винагороду у вигляді поповнення мобільних телефонів.

Дякуємо гімназистам та педагогічними працівниками Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова Херсонської міської ради за співпрацю та запрошуємо доєднатися до великої дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget