ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОС «МАГІСТР»

Згідно із графіком проведення відкритих занять кафедри біотехнології та біоінженерії, доцентом кафедри Оленою КАРАТЄЄВОЮ 20.03.2023 року було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Спеціальна генетика» для здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності «Магістр», академічних груп ТМ 1/1 та ТМ 1/2, з використанням платформи ZOOM. На занятті, окрім студентства, були присутні завідувач кафедри біотехнології та біоінженерії, доктор сільськогосподарських наук, доцент Сергій ЛУГОВИЙ, доктор біологічних наук, професор Сергій КРАМАРЕНКО та кандидат сільськогосподарських наук, доцент Олександр КРАМАРЕНКО.
У межах дисципліни, відповідно до заявленої тематики лекційного заняття «Основні принципи генетики в селекції птиці», було розглянуто наступні питання: цитогенетичний та імуногенетичний аналіз птиці, генетична обумовленість господарсько корисних ознак птиці, генетика забарвлення птиці, спадкові аномалії та їх генетична обумовленість. Також студентам було надано матеріал із сучасних селекційних досягнень в галузі птахівництва, розглянуто незвичні та найдорожчі породи курей у світі. Запропонований матеріал викликав жвавий інтерес в аудиторії, що відобразилося на їхній активній дискусії під час зворотнього зв′язку. 
Висловлюю щиру подяку колегам, які знайшли можливість та час відвідати відкрите лекційне заняття, адже такі заходи сприяють підвищенню професійної майстерності викладача та його саморозвитку! Разом до перемоги!











Доцент кафедри біотехнології та біоінженерії
 Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget