Захист курсових робіт з дисципліни «Банківські операції»

24 березня 2023 року в Технолого-економічному коледжі Миколаївського національного аграрного університету під керівництвом викладача вищої категорії Олени КИРИЧУК відбувся захист курсових робіт здобувачів фахової передвищої освіти групи Ф 3/1 спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Члени комісії, у складі директора коледжу Володимира РИБАЧУКА, заступника директора з навчальної роботи Ліни МАНДРИК та завідувачки відділення Катерини МУСІНІНОЇ, відмітили, що у курсових роботах подано ґрунтовний аналіз  устрою, принципів, механізмів функціонування та розвитку фінансових систем. У ході захисту автори  дослідницьких робіт продемонстрували вміння розв’язувати типові спеціалізовані задачі в сфері фінансів, банківської справи та страхування.

Слід зазначити, що підготовлені доповіді відзначаються ґрунтовністю та змістовністю, а у відповідях на запитання членів комісії здобувачі фахової передвищої освіти продемонстрували гарне володіння матеріалом дослідження, вміння та навички у розв’язанні практичних завдань.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget