Зустріч із учнями та вчителями Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №52

22 березня 2023 р. колектив кафедри загальнотехнічних дисциплін, провів онлайн-зустріч із учнями та вчителями Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради.

Модератором зустрічі був в.о. завідувача кафедри загальнотехнічних дисциплін, доцент Павло Полянський, який презентував Миколаївський національний аграрний університет та розповів про переваги вступу і навчання в ньому.

Про переваги та доцільність навчання на підготовчих курсах розповів керівник навчально-наукового центру професійної освіти МНАУ, кандидат біологічних наук, доцент Ігор Марценюк.

Про особливості вступної компанії 2023 року розповів відповідальний секретар приймальної комісії МНАУ, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Євген Баркарь.

Висловлюємо щиру подяку директорові Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради Людмилі Василівні Шалаєвій за співпрацю та можливість поспілкуватися із випускниками.

Бажаємо Всім випускникам вступити на омріяну спеціальність та доєднатися до великої дружньої родини МНАУ. 






кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget