Участь у роботі VII Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз: виклики та загрози в умовах воєнного стану»

Здобувачі обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету 23 березня взяли участь у VII Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз: виклики та загрози в умовах воєнного стану» Національного університету біоресурсів і природокористування. 

Здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» презентували свої доповіді на конференції та отримали високу оцінку від членів оргкомітету. Ярослав Москаленко розглянув ризики при здійсненні операцій з готівкою та електронними грошима, Юлія Митрофанова дослідила систему контролю як інструмент попередження порушень законодавства при проведенні процедур закупівель, Аліна Поліщук представила організацію внутрішнього контролю як інструмент запобігання фальсифікації в бухгалтерському обліку сільськогосподарських підприємств, а Андрій Пятачук доповів про використання фінансової звітності суб’єкта малого підприємництва для прийняття управлінських рішень. Результати проведеної науково-практичної студентської конференції показали, що дискусія про актуальні питання удосконалення бухгалтерського обліку, аналізу, контролю та аудиту в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України є необхідною. Конференція також дозволила здобувачам здобути навички пошуку нових напрямків у своїх наукових дослідженнях. 

Вітаємо всіх учасників конференції та бажаємо сил, натхнення і нових наукових здобутків!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget