Гостьова лекція «Публічні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» від фахівця відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса)

27.03.2023 р. на запрошення кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки відбулася відкрита лекція «Публічні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» від Ключник І.В., начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня по спеціальностях 281 «Публічне управління та адміністрування та 073 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання.

Заняття пройшло на дуже високому рівні, слухачі ознайомилися із специфікою та особливостями надання публічних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану під час воєнного стану. Цікаві практичні приклади та питання реєстрації шлюбів, про народження, зміни імені, щодо отримання інформації з державного архіву про державну реєстрацію актів цивільного стану, використання порталу Дія тощо дуже зацікавили здобувачів вищої освіти. Тому було задано дуже багато питань гостю, на які отримали вичерпні та змістовні відповіді з практичної точки зору! 

Отже, даний формат запрошення лекторів-практиків дуже зацікавив за формою та змістом здобувачів вищої освіти та викладачів.

Висловлюємо щиру подяку Ключник Інні за цікаву та змістовну інформацію та співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget