ГЕРОЇ СЕРЕД НАС!

Наші студенти – незвичайні люди, які змінюють хід історії! І сьогодні у нашій країні це саме так! Хочеться розповісти історію студента факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Дмитра ШЕВЧУКА, який на сьогодні є дійсно Героєм і якому від імені всього народу України хочеться подякувати за захист нашої незламної УКРАЇНИ.

Закінчивши у 2021 році програму бакалавра за освітньою спеціальністю 204-«ТВППТ», Дмитро заключає контракт зі збройними силами України і паралельно вступає до магістратури за освітньою спеціальністю 152-«Метрологія та ІВТ» на заочну форму навчання. До 24 лютого 2022 року Дмитрові вдавалося поєднувати службу в Збройних силах України та навчання. 

Так склалися обставини що за два тижні до повномасштабного вторгнення Дмитро під час ротації потрапляє до Маріуполя у складі 36-ої окремої бригади морської піхоти, де перебуває на його захисті. Тому з перших днів війни 22-річний Дмитро ШЕВЧУК знаходився в самому пеклі, де йшли найжорстокіші бої за місто, яке зараз перетворилося на місто-привід, оборону якого Дмитро з побратимами тримав 86 тяжких днів. Потім був полон, де Дмитро знаходився довгих дев′ять місяців, або 180 днів знущань та катувань. Дякувати Богу Дмитро залишився живий та потрапив у списки на обмін.

Зараз Дмитро ШЕВЧУК проходить реабілітацію, інтенсивно набирає вагу та відновлюється в реабілітаційному центрі міста Полтава Полтавської області і має шалені плани на майбутнє.

Не дивлячись на такий юний вік, Дмитрові 28 лютого виповнилося лише 23 роки, він наш справжній Герой, який пройшов справжнє пекло, але у якого попереду щасливе майбутнє, ми в цьому впевнені. 

НЕХАЙ ТОБІ ЩАСТИТЬ, НАШ ГЕРОЮ!!! 

Слава Україні! Разом до Перемоги!








Заступниця декана факультету з виховної роботи,

 доцент Олена КАРАТЄЄВА 

 

факультет ТВППТСБ,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget