І-ИЙ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

27 березня 2023 р. на обліково-фінансовому факультеті Миколаївського національного аграрного університету відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Облік і оподаткування», в якому взяли участь здобувачі освітньої програми «Облік і оподаткування» двох рівнів вищої освіти. Конкурсна комісія відзначила актуальність та вагоме практичне значення усіх, поданих до конкурсу, наукових робіт. 

За результатами роботи конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» визначено переможців І туру конкурсу:

І місце – Митрофанова Ю. В. (група Б-5/1). Тема роботи: «Зовнішній контроль у сфері публічних закупівель: стан, проблеми, перспективи»;

II місце – Пятачук А. С., (група Б-5/1). Тема роботи: «Фінансова звітність суб’єкта малого підприємництва: методика її формування та використання в управлінні»;

III місце –  Тітаренко А. В.,  (група Б-3/1). Тема роботи: «Облік та внутрішній контроль в управлінні інтелектуальним капіталом підприємства».

Відмітимо, що ці роботи виконані здобувачами МНАУ сумісно зі здобувачами інших ЗВО.

Вітаємо переможців і бажаємо нових успіхів та звершень!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget