Оголошення результатів творчого конкурсу «Мрію про MNAU!»

З 25 лютого по 25 березня 2023 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся конкурс «Мрію про MNAU!» – творча ініціатива, яка полягала в зйомці креативного короткого відео для TikTok, Youtube (Shorts) або Instagram (Reels). Учасникам було запропоновано зняти відео про свій візит до університету, їхні очікування про майбутнє навчання, мрії про майбутніх друзів та новий досвід.

30 березня журі конкурсу у складі проректорки з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації Шарати Н.Г., керівника навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюка І.М., завідувачки кафедри менеджменту та маркетингу Полторак А.С. та студентського президента Вільховатської А.І. оголосило переможців конкурсу:

1 місце – Фень Яна Миколаївна, Єланецький ліцей №1.

2 місце – Белінський Дмитро Олегович, Врадіївський ліцей №1.

3 місце – Гурова Ярославна Сергіївна, Очаківська ЗОШ №2.

Автори найкращих роликів отримають грошову винагороду. Колектив Миколаївського національного аграрного університету висловлює подяку всім учасникам за креативні ідеї та цікаві відеороботи та запрошує талановиту молодь вступати до Миколаївського національного аграрного університету.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget