Профорієнтаційна робота для учнів шкіл Великоолександрівської ТГ Херсонської області

Профорієнтаційна робота є головним засобом співпраці з учнями, що покликана допомогти їм зробити вибір професії. 

24 березня 2023 року кафедрою ветеринарної медицини та гігієни в онлайн-режимі із застосуванням ZOOM проведено профорієнтаційну роботу з учнями Чкалівської, Білокриницької, Давидівобрідської, Малоолександрівської, Новодмитрівської, Старосільської, Трифонівської, Іщенської шкіл Великоолександрівської ТГ Херсонської області. 

До учнів із вступним словом звернувся завідувач кафедри, доцент Імін Лумедзе. Із діяльністю, структурою та досягненнями в науковій та виробничій сфері Миколаївського національного аграрного університету змістовно та інформативно розповіла доцент Алла Бондар. Допоміг порадою та наголосив на перевагах вступу до Миколаївського національного аграрного університету доцент Стах Кот. Про особливості вступу до Миколаївського національного аграрного університету детально розповіла Світлана Шаріна. Про особливості професії ветеринарного лікаря коротко розповів доцент Артем Іовенко.

Щиро вдячні директорам шкіл Великоолександрівської ТГ Херсонської області за теплий прийом, а майбутнім абітурієнтам – обрати професію за покликом душі!





Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Артем ІОВЕНКО 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієн

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget