СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ КАФЕДРИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

23 березня 2023 року відбулася студентська наукова конференція, проведена кафедрою переробки продукції тваринництва та харчових технологій. У конференції взяв участь увесь науково-педагогічний склад кафедри і студенти ІІ-ІV курсів, магістри спеціальності 181-«Харчові технології» та 175-«Інформаційно-вимірювальні технології».

Тематика доповідей включала в себе різноманітні обговорення та вирішення питань. Так, здобувачі вищої освіти Чебаненко Тетяна та Малишева Яна представили доповідь на тему: «Стандартизовані методи оцінки якості м'ясної сировини». Студент групи ХТ 4/1 Недайвода Артем розглянув важливу тему у харчуванні людей з діабетом «Роль харчових волокон у виробах призначених для людей з діабетом». Студентка групи ХТМ 1/1 Прончук Таїсія представила для розгляду тему «Інноваційні технології виробництва сметани».

Студенти активно відповідали на поставлені запитання та показали високий рівень обізнаності у даних питаннях. Представлені доповіді було оцінено учасниками конференції, визнані актуальними та науково обґрунтованими. 







факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget