23 березня 2023 року відбулася студентська наукова конференція, проведена кафедрою переробки продукції тваринництва та харчових технологій. У конференції взяв участь увесь науково-педагогічний склад кафедри і студенти ІІ-ІV курсів, магістри спеціальності 181-«Харчові технології» та 175-«Інформаційно-вимірювальні технології».
Тематика доповідей включала в себе різноманітні обговорення та вирішення питань. Так, здобувачі вищої освіти Чебаненко Тетяна та Малишева Яна представили доповідь на тему: «Стандартизовані методи оцінки якості м'ясної сировини». Студент групи ХТ 4/1 Недайвода Артем розглянув важливу тему у харчуванні людей з діабетом «Роль харчових волокон у виробах призначених для людей з діабетом». Студентка групи ХТМ 1/1 Прончук Таїсія представила для розгляду тему «Інноваційні технології виробництва сметани».
Студенти активно відповідали на поставлені запитання та показали високий рівень обізнаності у даних питаннях. Представлені доповіді було оцінено учасниками конференції, визнані актуальними та науково обґрунтованими.
Дописати коментар