23 березня 2023 року відбулася студентська наукова конференція, проведена кафедрою переробки продукції тваринництва та харчових технологій. У конференції взяв участь увесь науково-педагогічний склад кафедри і студенти ІІ-ІV курсів, магістри спеціальності 181-«Харчові технології» та 175-«Інформаційно-вимірювальні технології».
Тематика доповідей включала в себе різноманітні обговорення та вирішення питань. Так, здобувачі вищої освіти Чебаненко Тетяна та Малишева Яна представили доповідь на тему: «Стандартизовані методи оцінки якості м'ясної сировини». Студент групи ХТ 4/1 Недайвода Артем розглянув важливу тему у харчуванні людей з діабетом «Роль харчових волокон у виробах призначених для людей з діабетом». Студентка групи ХТМ 1/1 Прончук Таїсія представила для розгляду тему «Інноваційні технології виробництва сметани».
Студенти активно відповідали на поставлені запитання та показали високий рівень обізнаності у даних питаннях. Представлені доповіді було оцінено учасниками конференції, визнані актуальними та науково обґрунтованими.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.