Засідання студентської секції «Математичне моделювання економічних процесів» на кафедрі економічної кібернетики і математичного моделювання

23 березня 2023 року згідно з планом науково-дослідної роботи на факультеті менеджменту проходила 35-та студентська науково-практична конференція «УЧАСТЬ МОЛОДІ У РОЗБУДОВІ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ КРАЇНИ».

На кафедрі економічної кібернетики і математичного моделювання в онлайн-режимі відбулося засідання секції конференції «Математичне моделювання економічних процесів». 

З вітальним словом виступила голова секції, завідувач кафедри, доцент Тищенко С.І., яка побажала здобувачам вищої освіти плідної роботи та подальших успіхів у навчальній та науковій роботі.

У роботі конференції взяли активну участь аспіранти та здобувачі вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка» – Жебко О.О., Ізбаш В.М., Морозова А.Р., 122 «Комп’ютерні науки» – Балюк Я.О., Гнидюк Е.М., Звіришин В.М., Осадчий С.В., 073 «Менеджмент» – Грабовська К.А., 281 «Публічне управління та адміністрування» – Єфімова А.М., Каур Т.О. Засідання секції пройшло в творчій атмосфері, доповіді здобувачів були цікавими та різноплановими, присвячені актуальним питанням сьогодення та рекомендовані до друку.

Бажаємо усім нових наукових ідей!!!

Дякуємо за участь!!!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget