Проблеми зі здоров’ям чи утриманням кролів – що робити?

Хвороби є надзвичайно небажаним процесом в тваринництві, котрий щороку наносить значних економічних та матеріальних збитків, призводить до перевитрат часу та праці, стає однією з головних причин втрати поголів’я. Тому питання здоров’я і благополуччя тварин є одним з найбільш концептуальних елементів, що стоїть перед представниками сільського господарства.

Так, 23 березня 2023 року компанією БІОТЕСТЛАБ проведено другий вебінар циклу «Кролівництво? Без питань!» на тему «Десять порад про здоров’я і утримання кролів», в  якому взяв участь асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін. Спікер – експерт з профілактики і лікування кролів промислового та присадибного утримання Анна Александрова, максимально практично  проконсультувала присутніх з найбільш розповсюдженими захворюваннями даних тварин, методами їх профілактики та лікування, особливостями утримання.

Статистичний аналіз, сучасні методи ідентифікації і нові знання, що були одержані упродовж заходу, послугують гарною базою для подальшого використання одержаної інформації в науковому та практичному сенсах.




Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget