Відкрите заняття з практиками ресторанного бізнесу

10 березня 2023 року відбулась зустріч з практиками ресторанного бізнесу ресторатором Тетяною Костинян (Клипач) та бренд-шефом закладу Дмитром Василенко (м. Чернівці).

Під час заходу здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» дізнались про особливості керування закладами з різними концепціями, маркетинговими та фінансовими аспектами ресторанного бізнесу, ознайомились з професійним обладнанням холодного та гарячого цехів.

Наприкінці зустрічі бренд-шеф Дмитро продемонстрував майстер-клас з технології приготування страва французької кухні «Крок-мадам».

Здобувачі вмотивовані та наповнені новими знаннями, готові реалізовувати їх в реальність.

Дякуємо Тетяні Костинян (Клипач) та Дмитру Василенко за цікаву лекцію-презентацію та екскурсію закладом.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget