ЗАСІДАННЯ СЕКЦІЇ «БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЯ» У МЕЖАХ 35-Ї СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

23 березня 2023 року в межах проведення 35-ї студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» відбулося засідання секції «Біотехнологія та біоінженерія», під час якого було заслухано 11 студентських доповідей дослідницько-пошукового та інформаційного характеру. У роботі секції взяли участь здобувачі вищої освіти 1-4 курсів, які навчаються за освітньою спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», студенти 1-2 курсу СВО «Бакалавр» та «Магістр» освітньої спеціальностей 204 «Технологія ВПТ» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 

Представлені роботи були змістовні, мали практичну та наукову складову. Найцікавіші роботи викликали жваву дискусію, наприклад, із питань використання нейромереж у біоінформатиці, явища евтрофікації,  використання водоростей для отриманні біопалива та трансплантації ембріонів. 

Дякуємо всім здобувачам вищої освіти за активну участь в обговоренні актуальних проблем біотехнології, вміння відстоювати власну думку та за презентацію результатів власних наукових досліджень.

Бажаємо нових наукових звершень у майбутньому!








факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget