Участь у міжнародній конференції

Природа щедро одарувала людину усіма необхідними умовами для життя: безкрайніми просторами, родючими ґрунтами, зеленими лісами та глибокими водами. Але бурхливий розвиток виробничої, індустріальної, сільськогосподарської діяльності з її постійною  інтенсифікацією щороку завдає все більше нищівних ударів навколишньому середовищу. Ніхто з нас не має права залишитись байдужим до такого гострого питання. 
Так, 15 березня 2022 року науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти міста Києва проведено VI Міжнародну конференцію «Кліматичні зміни: виклики для аграрної освіти і науки», в якій взяв участь асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін. На заході присутніх було ознайомлено з питаннями розвитку тваринництва та рослинництва  півдня України в умовах зміни клімату, особливостями змін погодних умов за останні роки, впровадженні сучасних освітніх програм у навчальний процес як запоруки підвищення компетентності здобувачів аграрних вишів в умовах глобальних змін клімату.
Набуті знання послугують цінним підґрунтям для подальшої наукової та трудової реалізації з постійним нагадуванням про правильне та розумне використання ресурсів рідної землі, за яку український народ кожного дня платить таку велику ціну.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни 
Вадим ПОСУХІН 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget