ERASMUS+: студентська вечеря в Ополе (Польща)

Кулінарні традиції кожної країни є її візитною карткою, більш того, це компас, яким користуються туристи, визначаючи напрямки подорожей. «Не впізнаєш країну, доки не спробуєш автентичну кухню її регіонів» говорить прислів'я. Польська кухня – це чарівне поєднання місцевих традицій, де найважливішим є чудовий та неповторний смак, за яким ховається безліч легенд та таємниць.

Польські регіони пишаються своїми кулінарними традиціями та характерними кухнями, які виросли на ґрунті певних географічних умов, звичаїв, місцевої історії. Кожен регіон має свої кулінарні перлини. Не виключення і місто Ополе. 

28 березня  2023 року професор Антоніна Калініченко та магістерська група, де навчається Валерія Іваненко, студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» Миколаївського НАУ відвідали кафе «INSPIRACJE», найулюбленіше місце відпочинку студентів та викладачів Опольського університету. Під час дружньої вечері Валерія скуштувала чудові та смачні страви польської національної кухні.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget