Профорієнтаційна робота в закладах освіти Кривоозерщини

21 березня 2023 р. НПП кафедри рослинництва та СПГ, зокрема завідувач кафедри, д-р с.-г. наук, доцент Панфілова А. В., канд. с.-г. наук, доценти Корхова М. М. та Миколайчук В. Г. з метою профорієнтаційної роботи відвідали Опорний заклад "Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-III ступенів №1", Кривоозерський ліцей №2 та Тридубський ліцей Кривоозерсьої селищної ради Миколаївської області.

Під час спілкування з учнями та вчителями Кривоозерщини науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та СПГ ще раз розповіли про переваги навчання в університеті та запросили випускників стати членами великої родини Миколаївського національного аграрного університету!

Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних закладів вищої освіти України.

Щиро дякуємо керівництву Опорного закладу "Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-III ступенів №1" Мержієвському Є. Ю., Кривоозерського ліцею №2 Караповській І. В. та Тридубського ліцею Кривоозерсьої селищної ради Миколаївської області Майданик О. О. за сприяння в організації зустрічі з майбутніми абітурієнтами та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. А випускників ліцеїв запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget