Засідання вченої ради факультету ТВППТСБ

27.03.2023 року факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології провів планове засідання вченої ради, під час якого було розглянуто низку актуальних планових питань з освітньої діяльності факультету, зокрема:
1. Розгляд робочих планів і графіків навчального процесу на 2023-2024 навчальний рік.
2. Стан роботи з підготовки здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання до кваліфікаційного оцінювання Екзаменаційною комісією.
3. Організація і проведення навчальних і виробничих практик студентів у поточному навчальному році. Удосконалення переліку баз практик для здобувачів освітніх спеціальностей.
Крім того під час засідання розглядалося питання щодо стану профорієнтаційної роботи НПП кафедр факультету, в обговоренні якого взяв участь декан факультету довузівської підготовки, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ігор МАРЦЕНЮК.
Після завершення обговорення було прийнято відповідні рішення – погодити графіки освітнього процесу й навчальні плани для здобувачів вищої освіти 2023-2024 навчального року спеціальностей 152, 162, 181, 204, 211 й 212, вжити додаткових заходів щодо належної підготовки випускників-бакалаврів до підсумкового кваліфікаційного оцінювання,  покращити роботу у напрямку довузівської підготовки та залученню слухачів на підготовчі курси згідно із планом набору слухачів, підготуватися НПП щодо форм проведення навчальних і виробничих практик зі студентами та удосконалити питання їх організації.










Секретар вченої ради факультету, 
доцент Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget