Засідання секції «Ветеринарна медицина і технологія відтворення тварин» у межах 35-ої студентської науково-теоретичної конференції

23 березня 2023р. в режимі онлайн відбулося засідання секції «Ветеринарна медицина і технологія відтворення тварин» у межах 35-ої студентської науково-теоретичної конференції. У конференції взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і 181 – «Харчові технології». Здобувачі вищої освіти Ольга Кошева, Ася Богданова, Уляна Єгорова, Надія Прасова, Валентина Мандрика, Світлана Філімонова, Роман Мельниченко, Анастасія Хомич представили цікаві та змістовні доповіді, пов’язані з тематикою профілактики та лікування захворювань сільськогосподарських тварин, забезпечень нормального мікроклімату приміщень, розвитком харчової промисловості. Під час наукової конференції відбулося обговорення робіт й обмін інформацією між дослідниками.

 Сподіваємося, що отримані знання, активна науково-творча робота та спілкування під час онлайн-конференції послугують фундаментом для майбутнього становлення висококваліфікованих працівників, керівників та науковців спеціальності 212, 181..




Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Алла БОНДАР

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget