Неформальна освіта в навчальному процесі для бакалаврів з обліку і оподаткування

Неформальна освіта є дуже важливою складовою в підготовці здобувачів зі спеціальності «Облік і оподаткування». На відміну від формальної освіти, яка зазвичай передбачає формальні навчальні програми та оцінювання, неформальна освіта дозволяє здобувачам вивчати теми, які можуть бути корисними для їхньої кар’єри, а також використовувати інноваційні методи навчання, які можуть бути більш ефективними. Наприклад, навчальна платформа Prometheus пропонує методи навчання, які базуються на принципах активного навчання та дистанційного навчання. Ці методи навчання використовують інтерактивні матеріали, відеоуроки, тести та інші цифрові інструменти, які дозволяють здобувачам вчитися більш ефективно та цікаво.
Під час опанування дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна теорія)» передбачено можливість проходження курсу «Бухгалтерський облік для початківців», якою скористались здобувачі другого курсу. Курс розроблений провідними експертами в цій сфері та містить в собі понад 40 годин відеолекцій, теоретичних матеріалів та практичних завдань. Навчання дозволило здобувачам здобути додаткові знання та навички в галузі обліку та оподаткування, які можуть стати корисними у подальшій кар’єрі. Крім того, курс дозволив здобувачам самостійно розвиватися та вивчати теми, які їх цікавлять, залежно від їхніх індивідуальних потреб.
Отримання сертифікатів про проходження такого курсу є додатковим бонусом. Результати проходження курсу свідчать про високий рівень професійної підготовки здобувачів зі спеціальності «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету та демонструють їх готовність до подальшої роботи в сфері обліку та оподаткування.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget