Тематичний круглий стіл «Захист водних ресурсів – глобальні виклики, загрози опустелювання територій, міжнародні зобов’язання держав світу» на обліково-фінансовому факультеті

Вода — це багатство людства. Кожна людина повинна відповідально, свідомо, раціонально використовувати водні ресурси, дбайливо ставитися до їх збереження, покращення та відновлення технічного та екологічного станів. Активні бойові дії не дають змоги зібрати точну інформацію про вплив війни на довкілля. Проте точно зрозуміло, чим довше триває війна, тим більше шкоди завдається довкіллю, тим більше наслідків і в часі, і в просторі буде в майбутньому.

Ці та інші питання 22.03.23р. були темами обговорення здобувачами вищої освіти та іншими учасниками освітнього процесу за результатами проведеного тематичного «круглого столу» на обліково-фінансовому факультеті. У науковому заході взяли участь студенти чотирьох факультетів МНАУ, обліково-фінансового, інженерно-енергетичного, факультету агротехнологій та факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget