Лекція за участю представника компанії Samsung SDI, Hungary

28 березня 2023 року для студентів факультету менеджменту, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Менеджмент» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти, була проведена лекція з дисципліни «Управління персоналом». Лекцію проводила запрошений експерт компанії Samsung SDI (Угорщина) Анікеєнко А.Р.

Під час заняття Анікеєнко А.Р. розповіла історію розвитку компанії, особливості менеджменту, кадрової політики та головні цінності підприємства, зокрема «Люди на першому місці» та «Спільне процвітання». Студенти дізналися про корпоративну соціальну відповідальність Samsung, а саме програми для розвитку потенціалу молодих працівників, освітні ініціативи для молоді, розв'язання проблем навколишнього середовища та волонтерську діяльність.

Під час заняття студенти запитали, як правильно перекладається назва бренду, і дізналися, що дослівний переклад – «три зірки», але є інші варіанти, такі як «світлий шлях» або «прагнення кращого».

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету висловлюють подяку Анікеєнко А.Р. за цікаву лекцію та сподіваються на подальшу співпрацю.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget