Академічна мобільність здобувачів вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Відповідно до Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність у Миколаївському національному аграрному університеті та плану кафедри біотехнології та біоінженерії щодо залучення до викладання лекційного матеріалу та ведення експрес-курсів у ІІ семестрі 2022-2023 н.р. провідних українських та закордонних науковців, 22 березня 2023 року здобувачі вищої освіти четвертого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» були залучені та разом із своїми колегами – здобувачами вищої освіти цієї ж спеціальності Національного університету харчових технології (м. Київ), прослухали онлайн-лекцію з дисциплін «Методи біотехнологічних досліджень» та «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв». Лекцію на тему «Контроль допоміжних передферментаційних стадій біотехнологічного процесу» було прочитано кандидатом технічних наук, доцентом, доцентом кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю Національного університету харчових технології (м. Київ) Вікторією КРАСІНЬКО.

Під час лекції пані Вікторія детально та професійно ознайомила здобувачів із контролем біотехнологічного процесу на доферментаційних стадіях та під час процесу ферментації, охарактеризувала передферментаційні стадії біотехнологічного виробництва. Також було розглянуто питання щодо контролю санітарної підготовки виробництва, підготовки обладнання та комунікацій, контрою підготовки обладнання, підготовки поживних середовищ, характеристики виробничих субстратів, контрою процесу стерилізації, підготовки аераційного повітря та інші.

Лекція пройшла в режимі жвавої дискусії, здобувачі вищої освіти активно ставили запитання, на які отримували ґрунтовні та професійні відповіді.

Дуже дякуємо пані Вікторії КРАСІНЬКО за прочитану лекцію, бажаємо професійних та творчих успіхів а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!










факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget