КУРСОВІ ЗБОРИ НА КАФЕДРІ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

На виконання розпорядження першого проректора від 10.03.2023 року, на кафедрі біотехнології та біоінженерії 24.03.2023 р. було проведено позачергові курсові збори у закріплених за НПП кафедри академічних групах ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 204 «Технологія ВППТ» курсів.

На зборах були присутні всі куратори академічних груп, завідувач кафедри Луговий С.І., який і проводив даний захід. Від деканату на зборах виступила заступник декана факультету з виховної роботи Каратєєва О.І., яка акцентувала на основних двох питаннях. По-перше, було розглянуто стан ліквідації академічної заборгованості здобувачами та вжиті деканатом факультету заходи щодо студентів, які мали значну академічну заборгованість. По-друге, увагу було зосереджено на не менш важливому питанні – ліквідації фінансової заборгованості по сплаті за навчання студентами денної форми навчання.

Завідувачем кафедри Луговим С.І., здобувачам було доведено графіки освітнього процесу, які, зокрема, передбачають проходження виробничих практик. Тому студентам відповідних курсів було рекомендовано визначатися з місцями проходження таких практик та керівниками від університету, а студентам випускових курсів СВО «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» – якнайшвидше ліквідувати академічну заборгованість, підготувати кваліфікаційні роботи, щоб мати можливість бути допущеними до кваліфікаційного оцінювання Екзаменаційною комісією.

Тож, бажаємо нашим студентам реально оцінити ситуацію, дослухатися до порад та вжити відповідних заходів.




Заступник декана факультету з ВР

доцент Олена КАРАТЄЄВА 

 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget