ERASMUS+, галерея сучасного мистецтва в Ополе, чудова графіка Зіґмунта Моріто

Культурна програма ERASMUS+ в Ополе (Польща) поширюється на музеї та картинні галереї Польщі. 23.03.23 р. студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» Миколаївського національного аграрного університету Валерія Іваненко відвідала Галерею сучасного мистецтва в Ополе.

Історія Галереї сучасного мистецтва в Ополе досягає 1958 року, коли в Ополе з'явився зал художніх виставок. Галерея сучасного мистецтва є некомерційною, самоврядною установою культури. Основним завданням Галереї є демонстрація та популяризація сучасного мистецтва серед громадськості та всебічного розвитку людини. 

Куратор проєкту, професор Антоніна Калініченко ознайомила Валерію з роботами Зіґмунта Моріто найбільш відомого своєю чудовою графікою. Його картини висять у багатьох будинках та офісах, часто дуже далеко від Ополе. Куплені чи подаровані щедрою рукою. Деякі з них потрапили до колекцій Музею Опольської Сілезії та Галереї сучасного мистецтва в Ополе.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget