Кураторська година щодо здорового способу життя

13.03.2023 р. проведено кураторську годину в акедемічній групі ВМ 2/1 на тему «Здоровий спосіб життя».

Одне з основних завдань сьогодення – пропаганда здорового способу життя. Це, насамперед, означає затвердження здорового способу життя, як невід’ємного елементу загальної культури особистості.

За визначенням ВООЗ « Здоров'я – це стан біологічного, фізичного, психічного і соціального благополуччя людини», тому питання повноцінного фізичного розвитку людини, сформованість її фізичних здібностей, зміцнення здоров’я, гармонія тіла і духу, людини і природи – це основа виховної роботи навчальних закладів.

Формування здорового способу життя студентів – складний процес, який потребує активної участі не тільки навчальних закладів, а також державних і громадських організацій, від залучення засобів масової інформації до пропаганди здорового способу життя, від розроблення інформативно-освітніх програм, тренінгів, орієнтованих на збереження здоров’я, але насамперед – потребує активної участі самих студентів, які повинні використовувати матеріальні і духовні умови і можливості в інтересах здоров’я, гармонійного фізичного і духовного розвитку.



Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни 

Тетяна ЛУМЕДЗЕ

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget