Заняття з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів»

Змішана форма навчання є новою методикою, що покликана реалізувати виконання навчального плану із засвоєння освітнього матеріалу частково дистанційно, шляхом застосування сукупності сучасних телекомунікаційних технологій та максимального відтворення взаємодії викладача та студента, а частково – в традиційному аудиторному форматі.  

Так, 9 березня 2023 року асистентом кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадимом Посухіним було проведено заняття з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти групи ВМ3/1 за темою «Лабораторна оцінка молочної продукції». Протягом бесіди присутні ознайомилися із методами, приладами та умовами визначення рівня густини, жирності, кислотності та якості даного продукту. Для стимуляції власної творчої діяльності, закріплення раніше пройденого матеріалу та ефективнішої організації навчального процесу, здобувачі підготували доповіді, продемонстрували презентаційний матеріал, поділилися особистими думками та баченням з обговорюваної тематики.

Поєднання онлайн та офлайн навчання є значним кроком із поступового повернення кожного студента до стін рідного університету, чим ми завдячуємо силам хоробрих українських воїнів, і знаємо, що зовсім скоро аудиторії знову наповняться живою, гомінкою та трудовою атмосферою.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни 

Вадим ПОСУХІН 


факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget