ERASMUS+, культурна програма в Ополе

21 березня 2023 року професор Антоніна Калініченко, куратор програми Erasmus+ в Ополе, у рамках культурної програми ознайомила студентів спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» з музеєм польської пісні в Ополе.

«Найбільш співучий музей у Польщі! Сучасний і повністю мультимедійний, розташований у легендарному Амфітеатрі тисячоліття в Ополі. Експозиція музею представляє історію польської пісні з 20-тих років минулого століття до нашого часу», - розповідає про музей Валерія Іваненко.

Тут можна знайти детальну інформацію на тему кожного фестивалю, який проводився у Польщі. Багато справжніх реквізитів і костюмів зірок, які можна віртуально приміряти. Якщо хтось бажає, може сам записати свій улюблений твір і надіслати його електронною поштою на згадку. А для більш просунутих працює віртуальна студія звукозапису.

Музей польської пісні — це також культурний центр, в якому відбуваються зустрічі з артистами, концерти, музейні лекції та навчальні заняття для тих, хто навчається.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget