Українсько-польська конференція

Миколаївський національний аграрний університет взяв участь у Польсько-Українській конференції «Вплив російського вторгнення в Україну на сільськогосподарську діяльність, продовольчу та енергетичну безпеку і деградацію навколишнього середовища», організованій Кафедрою аграрного, продовольчого та екологічного права (Факультет права та адміністрації Університету імені Адама Міцкевича, Познань, Польща) 23-24 березня 2023 року у гібридній формі.

Агресія Росії проти України, в першу чергу, порушує принципи міжнародних прав людини. Вона також впливає на агропродовольчий сектор, торгівлю сільськогосподарською продукцією та навколишнє середовище. Метою конференції є, по-перше, вказати на вплив вторгнення Росії в Україну на сільськогосподарську діяльність, продовольчу безпеку, енергетичну безпеку та погіршення стану навколишнього середовища, включаючи економічні питання; по-друге, оцінка того, як правове регулювання вищезазначених питань (сільськогосподарська діяльність, продовольча безпека, система ланцюгів постачання продовольства, енергетична безпека та погіршення стану навколишнього середовища) реагує на проблеми та виклики, пов'язані з війною в Україні в національному, європейському та глобальному аспектах.

Конференція проводилась англійською мовою і відбулась в рамках гранту Університету Адама Міцкевича для науковців з України. Представник від МНАУ – провідний фахівець НДЦ міжнародного співробітництва та правового забезпечення Віталій Карбашевський.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget