Участь у Форумі академічної доброчесності

04 жовтня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу взяли участь у Форумі академічної доброчесності, що відбувся з ініціативи Unicheck Україна та за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. 

Спікерами заходу були: Голова Національного агентства Андрій Бутенко, його заступник Іван Назаров, член Національного агентства Артем Артюхов, комерційний директор Unicheck Україна Андрій Сідляренко, секретариня комітету освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Наталія Піпа та проректорка Університету Назарбаєва Лоретта О`Донелл.

У ході форуму було обговорено серію тем стосовно особливостей, методів та інструментів забезпечення академічної доброчесності в університетах у часи кризи. У цілому Форум став майданчиком для генерування нових цікавих та корисних ідей, згуртував зусилля усіх небайдужих навколо питань розбудови конкурентної вищої освіти в Україні, що базується на цінностях доброчесності, моралі, довіри та взаємоповаги. 

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету дякують організаторам заходу за можливість участі у Форумі та змістовну інформацію!!!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget