Про особливості банківської роботи від молодих фахівців

15.10.2022  року кафедрою фінансів, банківської справи та страхування організовано онлайн-заняття з дисципліни  «Облік у банках» здобувачам 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» із залученням фахівця банківської сфери.

Для глибшого засвоєння особливостей касових операцій банку на заняття було запрошено старшого касира Регіонального відділення АКБ «ІНДУСТІАЛБАНК» у м. Миколаїв  Ірину Казновську, яка продовжує здобувати вищу освіту у магістратурі Миколаївського НАУ за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Здобувачі мали можливість почути про: особливості роботи касира банківської установи в умовах військового стану; які категорії клієнтів та які операції є переважаючими; яка автоматизована програма використовується для проведення касових операцій. Ірина розповіла про особливості документального оформлення касових операцій, показала деякі приклади формування документації в розрізі операцій, які виконує на робочому місці, дала відповіді на запитання, які виникли під час зустрічі у молодого покоління фінансистів.

Щиро дякуємо Ірині за цікаву зустріч та  надану можливість ознайомитись  з особливостями її практичної діяльності! 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget