Ілона Бацуровська провела онлайн семінар на тему «Академічна доброчесність науково-педагогічного працівника»

Професор кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки, голова науково-методичної комісії інженерно-енергетичного факультету Ілона Бацуровська 20.10.2022 року провела он-лайн семінар для викладачів інженерно-енергетичного факультету МНАУ на тему «Академічна доброчесність науково-педагогічного працівника». 

В рамках семінару були розглянуті питання, що стосуються сукупності етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень. Обговорені види академічної відповідальності та нормативні документи МНАУ, які унормовують принципи академічної доброчесності науково-педагогічних працівників.

Також викладачам запропоновано пройти навчання на курсі Сергія Квіта та Світлани Чуканової «Академічна доброчесність в університеті». Сергій Квіт – директор Центру забезпечення якості освіти Національного університету «Києво-Могилянська академія», співавтор Закону «Про вищу освіту», розробник «Дорожньої карти реформування вищої освіти в Україні», доктор філологічних наук, PhD, професор НаУКМА. Світлана Чуканова – кандидат педагогічних наук, завідувач сектору Наукової бібліотеки, координатор Американської Бібліотеки ім. В. Китастого Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Українська вища освіта змінюється і важливою умовою успішного її розвитку є впровадження принципів академічної доброчесності в навчання, викладання та наукову діяльність.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget