OpenQuiz «Знай свої права» в рамках роботи школи вибору професій «Профі-старт: Стань успішним!»

28 жовтня 2022р. колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки долучилися до проведення щорічної осінньої сесії школи вибору професій «Профі-старт: Стань успішним!» Миколаївського національного аграрного університету і запросили абітурієнтів прийняти участь у Open Quiz «Знай свої права».

Цього року викладачі кафедри Прогонюк Людмила та Гусенко Ажела проявили креативність і провели інтерактивну гру, яка пройшла на одному подиху. Гра складалася з двох частин. Під час першого етапу абітурієнти перевірили свої знання з правових приписів, законів та своїх прав. Потім учасникам було запропоновано вирізнити правдиві та неправдиві правові твердження, які були ідентифіковані певними літерами. Саме з правдивих тверджень школяри склали фразу «Я знаю Конвенцію ООН».

Активні учасники, які зайняли перші п’ять місць отримали грошову винагороду у вигляді поповнення телефону.

Наприкінці заходу завідувачка кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ключник Альона подякувала всім присутнім за активну участь та запросила приєднатися до дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету.

Дякуємо учням, вчителям за участь у OpenQuiz «Знай свої права» в рамках роботи школи вибору професій «Профі-старт: Стань успішним!»



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget