Участь у вебінарі «Regional Youth Consultation - Who will stay then? How digitalization can bring youth back to agriculture in Europe and Central Asia»

20 жовтня 2022 р. завідувач кафедри рослинництва та СПГ, д-р с.-г. наук, доцент Панфілова Антоніна прийняла участь у вебінарі «Regional Youth Consultation - Who will stay then? How digitalization can bring youth back to agriculture in Europe and Central Asia», який був організований ФАО. Захід мав на меті забезпечити платформу для молодих фермерів, цифрових інноваторів і науковців, щоб поділитися своїми історіями успіху, досвідом, підходами та ключовими проблемами, пов’язаними із застосуванням цифрових технологій у сільському господарстві. Захід покликаний поширювати цифрові інновації молоді, сприяти та зміцнювати діалог між зацікавленими сторонами, а також сприяти тому, щоб проблеми молоді були почуті та враховані.

Завдяки залученню молодих доповідачів подія сприяла поширенню знань про їх зайнятість у сільському господарстві та забезпечила платформу для обговорення ролі цифрових технологій в сільськогосподарському виробництві! 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget