Профорієнтаційний захід кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки «Вступ до Миколаївського національного аграрного університету»

18 жовтня 2022 року науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки було проведено ZOOM-зустріч на тему «Вступ до Миколаївського національного аграрного університету». Захід був побудований на генерації моделі вступу до Миколаївського національного аграрного університету та тісної співпраці між Миколаївським обласним центром зайнятості, адміністрацією Миколаївського національного аграрного університету, вчителями та адміністрацією шкіл та науково-педагогічними працівниками та 

Модерувала захід кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Наталія Шишпанова. 

На зустрічі були присутні учні 11-12 класів Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів №23, Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 39 імені Ю.І. Макарова, Миколаївського ліцею №37 Миколаївської міської ради, їх батьки, а також заступники директорів, класні керівники.

На профорієнтаційний захід були запрошені:

начальниця відділу організації профорієнтації Миколаївського обласного центру зайнятості Русанова Наталія, яка доповіла про перспективи майбутньої професії молодого покоління, актуальні вакансії по Миколаївській області тощо;

керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації кандидат біологічних наук, в.о. доцента Марценюк Ігор, який розповів про організацію підготовчих курсів в Миколаївському національному аграрному університеті та про переваги навчання на них;

здобувачка вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», 4-го року навчання Ілона Онуфрик, яка поділилася враженнями від навчального процесу, розказала про особливості навчання в університеті, можливість навчатися та бачити світ, нові емоції, друзів та події, якими можуть користуватися учасники освітнього процесу під час стажування у підприємствах інших держав світу, про діяльність профспілкової організації та студентського самоврядування, які займаються організацією дозвілля в університеті. Також запросила молодших колег вступати до Миколаївського національного аграрного університету.

Також під час зустрічі учасники мали можливість віртуально ознайомитися із матеріально-технічною базою та структурою університету, його здобутками та досягненнями, спеціальностями, перевагами навчання в Миколаївському національному аграрному університеті.

Науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки презентували учням та гостям спеціальність «Публічне управління та адміністрування», а також гостинно запросили долучитися до великої дружньої родини нашого славетного Миколаївського національного аграрного університету.

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлює велику подяку за співпрацю Русановій Наталії, Марценюку Ігору, Онуфрик Ілоні, заступнику директора Миколаївського ліцею №37 Вітренко Ірині, вчителю Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 23 Тацькій Юлії, учням та батькам Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів №23, Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів №39 імені Ю.І. Макарова, Миколаївського ліцею №37 Миколаївської міської ради за активну позицію, приділений час та співпрацю!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget