Профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу

У рамках профорієнтаційної роботи 19 жовтня 2022 року кафедрою готельно-ресторанної справи та організації бізнесу була організована й проведена онлайн зустріч із випускниками Широколанівського ліцею.

Розпочав зустріч керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк, який надав інформацію про перелік спеціальностей та особливості вступу до Миколаївського НАУ у 2023 році, а також про навчання абітурієнтів на діючих курсах з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на базі університету, що дає змогу випускникам мати додаткові переваги при вступі.

Упродовж зустрічі, зі майбутніми абітурієнтами поспілкувалися науково-педагогічні працівники кафедри Іван Червен, Ірина Банєва, Віктор Кушнірук та Світлана Павлюк, які презентували гостям спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм», а також гостинно запросили долучитися до великої дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету.

Крім того, під час зустрічі майбутні абітурієнти ознайомилися віртуально із матеріально-технічною базою та структурою університету, його здобутками та досягненнями, перевагами навчання в Миколаївському національному аграрному університеті.

Дякуємо директору Широколанівського ліцею Галині Приліпко та класному керівникові Оксані Левковій за співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget