Кураторська година

12 жовтня 2022 року відбулася відкрита кураторська година для студентів 1, 3, 4 курсу спеціальності 193  Геодезія та землеустрій факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету за темою: «ПТСР та як боротися с цим». 

Захід проводила психолог Галина Рурик. В онлайн-конференції прийняли участь - заступник декана з ВР Тетяна Качанова, завідувач кафедри землеробства геодезії та землеустрою Валентина Гамаюнова, куратор Оксана Іскакова та 22 здобувачі вищої освіти. 

Після виступу психолога студенти висловили свої життєві позиції відносно війни в України.

«Війна принесла багато горя в кожну сім'ю багато людей втратило своїх родичів друзів і це дуже сумно, що в 21 сторіччі людство зіткнулось с такою страшною річчю як війна, але ми не втрачаємо надію на нашу перемогу і все буде Україна, Слава Україні!»

«Моє відношення до війни я дуже негативне, як і всі інші люди тому що  війна це найстрашніший злочин проти людства. На війні гинуть діти, люди, які зовсім не мають відношення до війни та ні в чому не винні. Зараз Росія проявляє військову агресію та знищує наш народ і я їх засуджую. Але ми все витримаємо та обов'язково переможемо віримо в ЗСУ та йдемо до перемоги Слава Україні!»




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget