Лекція із провідним фахівцем ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»

11.10.2022 року проведено лекцію з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» старшим викладачем кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Шевчук Наталею Петрівною та запрошеним фахівцем з молокопереробного підприємства ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Головний фахівець з якості продукції Мерко Наталя Євгенівна розкрила актуальні питання сьогодення, а саме: як підприємство працює в умовах воєнного часу, як відбувається постачання продукції, потужність підприємства, асортимент виробничої продукції і багато іншої інформації, яка була цікава для здобувачів вищої освіти ІІІ року навчання освітньої спеціальності «Харчові технології».

 На лекції були присутні викладачі кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій. Дуже вдячні Мерко Наталі Євгеніївні за приділений час та надану інформацію. Мирного неба та скорішої Перемоги нашій незламній Україні.






Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget