Засідання кафедри виноградарства та плодоовочівництва

19 жовтня 2022 року відбулось чергове засідання кафедри виноградарства та плодоовочівництва, на якому вирішувалися ряд важливих питань роботи колективу. Завідувачка кафедри Нікончук Н.В., провела аналіз результатів профорієнтаційної роботи науково-педагогічними працівниками кафедри та запропонувала шляхи удосконалення її форм і методів. Вона запропонувала залучати до зустрічей із майбутніми абітурієнтами стейкхолдерів та випускників університету, використовувати різноманітні форми Школи вибору професії «Профі старт: стань успішним!», рекомендувати учнівській молоді взяти участь у Всеукраїнської предметній олімпіаді, яка проводиться на базі МНАУ.

Також обговорили особливості та форми проведення дистанційних занять в умовах військового стану, результати першої атестації здобувачів вищої освіти на 1-4 курсах та підготовку до зимової екзаменаційної сесії.

На засіданні кафедри заслухали річний звіт з наукової роботи аспірантки першого року навчання за 2021-2022 рік Терещенко А.В., науковий керівник доктор с.-г. наук Дробітько А.В. Доповідь аспірантки викликала жвавий інтерес та обговорення, в результаті якого здобувачці наукового ступеню дали декілька цінних порад щодо подальших досліджень та запропоновали звіт затвердити.

Члени кафедри було запропонували провести науково-практичну конференцію здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка планувалася на 15-18 березня 2022 року, але в зв’язку із військовою агресією проти України не відбулася, тому перенесена на 17 листопада 2022 року в заочний формат. Підготовку до конференції розпочато.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget