УЧАСТЬ КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ У ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИХ ЗАХОДАХ

Кафедра біотехнології та біоінженерії продовжує вести активну профорієнтаційну роботу. 21 жовтня 2022 року НПП кафедри організували і провели ZOOM-конференцію на тему «Профорієнтація Миколаївського НАУ», в якій взяли участь учні та вчителі чотирьох ліцеїв м. Нова Одеса.

Розпочав зустріч завідувач кафедри біотехнології та біоінженерії доцент Сергій ЛУГОВИЙ, який надав інформацію про перелік спеціальностей та особливості вступу до Миколаївського НАУ у 2023 році у зв’язку з воєнним станом у країні. Також було обговорено коло питань щодо переваг навчання і працевлаштування випускників університету, навчання абітурієнтів на діючих курсах з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) або Національного мультипредметного тесту (НМТ) на базі університету, що дає змогу випускникам мати додаткові переваги при вступі.

Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА ознайомила учасників конференції з особливостями вступу та перевагами навчання на спеціальності 162 – «Біотехнології та біоінженерія».

Студентський декан факультету ТВППТСБ Надія ПРАСОВА розповіла учням про студентське самоврядування в університеті, про умови проживання здобувачів вищої освіти в гуртожитку та показала їм лабораторії університету в реальному часі.

Проведена зустріч із учнями надала можливість безпосереднього спілкування, що сприяє можливості зробити правильний вибір при обранні закладу вищої освіти для подальшого навчання. 

Чекаємо майбутніх абітурієнтів у Миколаївському національному аграрному університеті для подальшого плідного спілкування і навчання за обраними спеціальностями. 

Щиро дякуємо адміністраціям та вчителям шкіл за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! Миру всім та скорішої перемоги!







Кафедра біотехнології та біоінженерії МНАУ 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget