Участь у міжнародній конференції

На запрошення закладу вищої освіти «Подільський державний університет» колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ», присвяченої 50-річчю Навчально-наукового інституту бізнесу і фінансів.

Тематичними напрямами конференції були: менеджмент та публічне управління: традиції, інновації, глобальні тренди; розвиток економіки, підприємництва, торгівлі та біржової діяльності: виклики та перспективи; обліково-аналітичне забезпечення, оподаткування й аудит діджиталізації економіки; розвиток фінансово-економічних відносин у суспільстві в умовах прояву фінансових ризиків.

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки приєднується до привітань від видатних вчених України. Зичимо Вам миру, терпіння, здоров’я та подальшого процвітання!

Окрему подяку висловлюємо колективу кафедри менеджменту, публічного управління та адміністрування і особисто її завідувачки д-ру екон. наук, проф. Чикурковій Аллі за тісну співпрацю та підтримку!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget