Спільна кураторська година на кафедрі рослинництва та СПГ присвячена Дню захисників і захисниць України, Дню українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

14 жовтня 2022 р. відбулася спільна кураторська година на кафедрі рослинництва та садово-паркового господарства «День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці». Захід був організований завідувачем кафедри Панфіловою А. В. та кураторами академічних груп Корховою М. М. (А 4/1), Миколайчук В. Г. (А 2/3), Хоненко Л. Г. (А 4/4) та Марковою Н. В. (А 2/1). Крім зазначених кураторських груп до зустрічі приєдналися й студенти інших академічних груп, кураторами яких є НПП кафедри. 

З вітальним словом до учасників заходу звернулися проректор з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Шарата Н. Г. та декан факультету агротехнологій Дробітько А. В., які привітали усіх присутніх зі святами, побажали якнайшвидшої Перемоги нашій незламній Україні та повернення усіх захисників і захисниць живими додому!

До зустрічі також долучився начальник логістики бригади територіальної оборони м. Миколаєва, майор Острєв А. П., який розповів молодому поколінню про важливість їх навчання в умовах війни, подякував всім науково-педагогічним працівникам та вчителям за їх боротьбу на «навчальному фронті». 

Доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корхова М. М. розповіла учасникам зустрічі про історію виникнення свят, а доцент Миколайчук В. Г. підготувала цікаву та інформативну презентацію, в якій висвітлила волонтерський рух студентів Миколаївського національного аграрного університету і, зокрема, факультету агротехнологій.

Наприкінці зустрічі, заступник декана факультету агротехнологій з виховної роботи Качанова Т. В. подякувала учасникам та організаторам заходу, відзначила креативність і новизну проведення кураторської години!

Щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість проводити такі зустрічі і отримувати навчання в умовах війни! Бажаємо всім якнайшвидшої Перемоги і Миру на нашій рідній Україні!
















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget